Cast & crew SINGIN’ IN THE RAIN in laatste rechte lijn richting première

Het Donkmeer in Berlare is vanaf 19 augustus de setting voor een legendarisch musicalspektakel: SINGIN’ IN THE RAIN. Regisseur Bruno Van Heystraeten en de hoofdcast met Michiel De Meyer, Daphne Wellens, Hilde Van Wesepoel en Nordin De Moor samen met ruim 200 medewerkers zijn klaar voor de laatste loodjes richting de première van deze openluchtmusical van Festivaria.  

Regisseur Bruno Van Heystraeten: “We zitten waar we moeten zijn. We zijn klaar voor de spurt naar de eindmeet. Zoals bij het realiseren van een film zorgen we nu dat elke scène klopt. Komende week starten we met de eindmontage. Het moment dat alle scènes één geheel vormen,  om er zo een prachtige beleving van te maken in een onvergetelijk kader. En wij weten het al zeker… Naast de regen hangt er veel magie in de lucht tijdens elke show.”

Ingrid Coppieters vertelt enthousiast over het afgelegde parcours en de uitdagingen die nog op stapel staan: “Zoals elke editie was het weer uitkijken om aan de oevers van het Donkmeer een pracht van een musical te mogen neerzetten, samen met een fantastische crew en ongelooflijk gemotiveerde en superenthousiaste acteurs, dansers en figuratie. Bij Singin’ In The Rain komt er heel wat dans aan te pas en uiteraard ook tapdans. Dat was een uitdaging, vooral ook voor de acteurs. Maar het verloopt heel goed ! Momenteel zijn we in de afwerkingsfase : zorgen dat de overgangen lukken, de details in choreo en staging verfijnen, zodat het geheel als een puzzel in elkaar valt. Deze feelgood musical met de gekende songs en leuke choreo’s zal het publiek zeker kunnen bekoren. Wij kijken er alvast naar uit om voor een volle tribune te staan en hiervan zeker te genieten.”

Op dit ogenblik zijn er ruim 18 000 tickets verkocht voor deze voorstelling. Er is dus nog plek voor wie er bij wil zijn. Er zijn nog  tickets voor de voorstellingen van 19 augustus tot en met 3 september beschikbaar op www.festivaria.eu.