Foto’s: Cast PROPER LAKENS voorgesteld in Antwerpen

Vanmorgen werd de cast voorgesteld van de lenteproductie “Proper Lakens” in Antwerpen van de Sven De Ridder Company. Bekijk hier het fotoverslag! De presentatie vond plaats in de Wasbar aan de Melkmarkt. “Proper Lakens” is een plastische komedie van Brik Van Dyck en Sven De Ridder met Sven De Ridder, Kristel Verbeke, Patrick Onzia, Luc Verhoeven, Jasmine Jaspers en Brik Van Dyck.

Verhaal

De wat kalende hypochonder Jo Ceulemans (Sven De Ridder) laat zich opnemen in  een chique privékliniek voor een haartransplantatie. Zijn vrouw Rachel Van Buyten (Kristel Verbeke) wijkt geen centimeter van zijn zijde.

Het koppel maakt kennis met twee medepatiënten: Bart Tersago (Brik Van Dyck) die een zoveelste ingreep ondergaat om nog meer op zijn idool te lijken en Mario Van Dessel (Luc Verhoeven), een rondborstige gepensioneerde die graag een wat strakkere buik wil om te kunnen paraderen op Ibiza.
 
Tijdens hun verblijf in het ziekenhuis zijn de drie kamergenoten overgeleverd aan de dolle fratsen van de sexy, maar niet al te snuggere verpleegster Suzy (Jasmine Jaspers) en de toch wel erg zonderlinge dokter Dag (Patrick Onzia).

“Proper Lakens” gaat in première op donderdag 10 maart 2022 in Theater Elckerlyc in Antwerpen en loopt daar tot en met zondag 3 april 2022.

Info & tickets: www.svenderiddercompany.be