JO HENS en IVAN PECNIK in musical LEGALLY BLONDE

De fans van LEGALLY BLONDE hebben lang moeten wachten, maar het is eindelijk zover… Deze romcom-musical, met Ianthe Tavernier in de hoofdrol, komt EINDELIJK naar onze zalen! Van 10 februari tot en met 13 februari speelt deze uitbundig roze komedie in de Stadsschouwburg Antwerpen en van 18 februari tot en met 20 februari in het Ethias Theater (Hasselt). De cast staat te popelen om het publiek te verwennen met een knaller van een voorstelling. In de hoofdcast vallen twee nieuwe namen te ontdekken: Jo Hens speelt de rol van Warner en Ivan Pecnik kruipt in de huid van Professor Callahan. Een prachtige aanvulling bij de andere hoofdrollen vertolkt door Loes Van den Heuvel, Line Ellegiers en Lars Cuynen.

BART VANDERSMISSEN (Uitvoerend Producent):
“Ons geduld is op de proef gesteld, maar nu is het eens zo leuk om eindelijk van start te kunnen gaan! Wij hebben met het team van Au Fond Producties enorm veel zin om onze tanden in deze klepper te zetten. Met de prachtige cast, het geweldige ensemble, het live orkest en onze hondencast wordt het een feest zowel voor als achter de schermen.”
 
JO HENS (Warner):

“Ik kijk er ontzettend naar uit om mijn tanden te zetten in deze productie en om er met het ganse team in te vliegen. Je voelt de gedrevenheid van iedereen voor en achter de schermen, en dat geeft onszelf ook altijd weer een boost! Bovendien voel ik mij ontzettend gecharmeerd dat ze me vroegen om de rol van Warner te spelen, een sympathieke puber-eikel. We zullen in het programmaboekje maar niet vermelden hoe oud ik eigenlijk al ben.”
 
IVAN PECNIK (Callahan):

“De bad guy spelen, is altijd leuk. Heerlijk alles doen wat nooit mag… Watch out, kids, Professor Callahan is in town! Ik begin alvast op de muziek te studeren, want hoe tof die ook klinkt, het is fameus werken voor ons. Maar oh my god, dit wordt fan-tas-tisch!”

LEGALLY BLONDE vertelt het verhaal van Elle Woods (Ianthe Tavernier), een jonge studente die hopeloos verliefd is op haar liefje Warner (Jo Hens) en besluit om hem overal naartoe te volgen. Wanneer Warner het uitmaakt om een studie Rechten te volgen, kan Elle niets anders doen dan… ook Rechten te gaan studeren! Tegen alle vooroordelen in probeert ze het te maken als advocate: een roze goudvis in een wereld vol haaien, met Professor Callahan (Ivan Pecnik) als meest bloeddorstige. Gelukkig leert ze vele vrienden kennen waaronder kapster Paulette (Loes Van den Heuvel), Brooke (Line Ellegiers) en Emmett (Lars Cuynen), en helpt chihuahua Bruiser haar over alle obstakels heen. Een hilarische feelgood musical, mét 14-koppig live orkest en… mét chihuaha! Manu Jacobs is regisseur van dienst. 

LEGALLY BLONDE, De Musical is een productie van Au Fond Producties, een nieuwe en energieke actor in het Antwerpse cultuurlandschap. Drie producenten bundelen hun krachten in dit professionele productiehuis om muziektheater- en musicalproducties te maken voor een breed publiek. Aan het roer staan Frank Aernout (zakelijk producent), Bart Vandersmissen (uitvoerend producent) en Manu Jacobs (artistiek producent). Au Fond Producties staat voor oprechte en integere producties, die vertrekken vanuit samenwerkingen tussen professionele artiesten, studenten en getalenteerde liefhebbers. Keer op keer opnieuw zal de essentie van de productie zelf centraal staan, waarin gevestigde waarden hand in hand met onbekend talent werken aan kwaliteit. Deze zoektocht gaat gepaard met de grootste passie en liefde voor ons vak. Passie en kwaliteit tot in de diepte, tot in de essentie, tot aan het horizondoek: Au Fond.

De productie speelt zowel in Antwerpen (Stadsschouwburg) als in Hasselt (Ethias Theater):

  • Donderdagavond 10 februari (Antwerpen)
  • Vrijdagavond 11 februari (Antwerpen)
  • Zaterdagavond 12 februari (Antwerpen)
  • Zondagmiddag 13 februari (Antwerpen)
  • Vrijdagavond 18 februari (Hasselt)
  • Zaterdagavond 19 februari (Hasselt)
  • Zondagmiddag 20 februari (Hasselt)

Info en tickets: www.aufondproducties.be