KERSTEKINDEREN van de Sven De Ridder Company gaat door

De voorstellingen van KERSTEKINDEREN van de Sven De Ridder Company gaan allemaal door zoals gepland.

KERSTEKINDEREN

Een sneeuwige kerstkomedie van Brik Van Dyck en Sven De Ridder

De studentes verpleegkunde Lola en Sofie worden op kerstdag 21 jaar en dat willen ze samen stevig vieren op skivakantie in Oostenrijk.
Dat is echter niet naar de zin van Vic en Stef, die stiekem hun dochters achternareizen om een oogje in het zeil te houden.
Wanneer de vaders ontdekken dat hun meisjes skiles krijgen van hun oude vriend Seppe, die lang geleden nog hun beider echtgenotes versierde, gaan de sneeuwpoppen in Sölden aan het dansen.
 
Cast:  SVEN DE RIDDER, GUNTHER LEVI, MARGOT HALLEMANS, JOYCE BEULLENS en BRIK VAN DYCK
 
Productie: Sven De Ridder Company
Regie: Sven De Ridder
Scenario: Brik Van Dyck en Sven De Ridder

‘Kerstekinderen’ gaat in première op donderdag 9 december 2021 in het Fakkeltheater te Antwerpen en loopt daar tot en met zondag 9 januari 2022.

De capaciteit van de Rode Zaal wordt beperkt tot 200 personen. Dit betekent dat sommige tickethouders zullen gecontacteerd worden met de vraag om te verplaatsen. Wij hanteren hiervoor een eerlijk systeem: de laatst geboekte kaarten zullen verplaatst worden. U zal in dat geval persoonlijk door ons gecontacteerd worden.

Het Fakkeltheater verzekert een veilige omgeving, zodat u ongestoord kan genieten van de voorstellingen:- CovidSafe Ticket is verplicht voor alle bezoekers.

Het dragen van een mondmasker is verplicht vanaf 6 jaar, ook tijdens de voorstelling.

De theaters en foyers zijn optimaal geventileerd – De CO2-waarden worden permanent gemonitord – De foyers sluiten stipt om 23u00.

Info & tickets: www.fakkeltheater.be