KERSTEKINDEREN zijn terug!

De Raad van State heeft gisteren die vreemde beslissing van de regering om alle theaters en concertzalen vanaf 26 december te sluiten geschorst.
 
Al onze voorstellingen van KERSTEKINDEREN in de Rode Zaal van het Fakkeltheater in Antwerpen op 2-3-4-5-6-7-8-9 januari 2022 kunnen dus gewoon doorgaan, zij het dan nog steeds voor maximaal 200 toeschouwers.
Er is nog een beperkt aantal tickets beschikbaar, dus snel zijn is de boodschap.
 
Wie tickets had voor de voorstellingen op 26-27-28-29-30 december 2021 die we niet mochten spelen, zal zo snel mogelijk gecontacteerd worden door een medewerker van het Fakkeltheater. Die voorstellingen worden verplaatst naar februari 2022.
 
De voorstellingen van KERSTEKINDEREN OP REIS werden noodgedwongen verplaatst naar 30 januari 2022 om 15u in CC Zwaneberg (Heist-op-den-Berg) en naar 1 maart 2022 om 20u in CC Ter Vesten (Beveren). Alle tickets blijven geldig.
 
Een sneeuwige kerstkomedie van Brik Van Dyck en Sven De Ridder

De studentes verpleegkunde Lola en Sofie worden op kerstdag
21 jaar en dat willen ze samen stevig vieren op skivakantie
in Oostenrijk.

Dat is echter niet naar de zin van Vic en Stef, die stiekem hun dochters achterna reizen om een oogje in het zeil te houden. Wanneer de vaders ontdekken dat hun meisjes skiles krijgen van hun oude vriend Seppe, die lang geleden nog hun beider echtgenotes versierde, gaan de sneeuwpoppen in Sölden aan het dansen.

Regie: Sven De Ridder
Auteur: Brik Van Dyck en Sven De Ridder
Cast: Sven De Ridder, Gunther Levi, Margot Hallemans, Joyce Beullens, Brik Van Dyck

Info & tickets: www.svenderiddercompany.be