Showtime Aan Zee met JACKY LAFON, PATRICK ONZIA en SANDRINE VAN HANDENHOVEN

Vanaf 6 augustus presenteert Het Witte Paard in Blankenberge opnieuw een unieke show onder de noemer Showtime Aan Zee. Het wordt er weer eentje om duimen en vingers bij af te likken.

Ze presenteren in augustus en september een cocktail van variété, revue en internationale présence. Een show voor jong en oud waar alle facetten van Het Witte Paard aanwezig zijn. Op vrijdag en zaterdag staat de show ’s avonds gepland, om 20.30u. Op zondag zal dat ’s middags zijn, om 14.30u. Ook een showdiner voor de show is terug mogelijk. Want zeg nu zelf, heerlijk tafelen voor een show: dat is toch mooi meegenomen.

Vlaanderens grootste diva Jacky Lafon kan al niet meer wachten om haar publiek te amuseren. Zij staat werkelijk te springen en zou er liever morgen al terug aan beginnen.

De cast wordt aangevuld met Patrick Onzia, die al menige zalen deed meezingen uit volle borst. Wat zal dat nu geven na zo’n lange periode zonder evenementen? Kom dat zien!

Vervolgens op de affiche voor 2021 de enige echte Sandrine Van Handenhoven! Terug van weggeweest, maar met zóveel goesting in deze show. Sandrine wordt niet voor niets de ‘Queen B van Vlaanderen’ genoemd. Kippenvelmomenten? Komt eraan!

De show wordt vervolledigd door live muziek van Patrick Desmedt, begeleidt door Hervé Parent, een 4-koppig showballet van de D-Dance Productions onder een choreografie van Evelyne Delameillieure en 4 onovertroffen internationale acts.

Info en tickets: www.witte-paard.be