WINTERREVUE – MADE IN BELGIUM krijgt een nieuwe speelperiode

Op woensdag 22 december kondigde het meest recente overlegcomité de sluiting aan van o.a. de theaters. Deze nefaste maatregel haalt de hoop onderuit om de WINTERREVUE – MADE IN BELGIUM, die in première ging op zondag 5 december laatstleden, snel te hervatten. Producent Theatertainment besluit daarom om deze productie een volledig nieuwe speelperiode te geven in het huidige seizoen. De tickethouders worden zo spoedig mogelijk gecontacteerd met de nieuwe speeldata, en hoeven zelf geen actie te ondernemen.
 
Producent Dirk Van Vooren: “We hadden nog eventjes de stille hoop dat onze sector terug zuurstof zou krijgen van het overlegcomité, aangezien we duidelijk bewezen hebben dat veilig naar het theater gaan wel degelijk bestaat. Helaas heeft het niet mogen zijn. Maar we gaan hoe dan ook de mensen dit seizoen nog geven waar ze recht op hebben: een avondje zorgeloze ambiance!”
 
Producent Nico Warrinnier: “De eerstkomende dagen gaan we intensief bezig zijn met het herplannen van deze productie. Van zodra deze nieuwe planning rond is, zullen alle tickethouders persoonlijk gecontacteerd worden met hun nieuwe tickets. We wensen iedereen alsnog prettige, veilige en gezellige feesten. Ons goede voornemen voor 2022 is alvast om u snel terug welkom thuis te heten in ons theater!”

De nieuwe speeldata worden gecommuniceerd van zodra deze bekend zijn. Tickethouders worden zo spoedig mogelijk gecontacteerd. 

Een productie van Theatertainment voor Theater Elckerlyc.
Regie & concept: Stany Crets
Choreografie: Eva Scheffers, Oonagh Jacobs, Steven Savelkoels
Live orkest: o.l.v. Eric Melaerts

Met: Ingeborg, Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Helle  Vanderheyden en Laurenz Hoorelbeke

Ballet: Barbara De Winter, Samantha Lernout, Kenny Verelst, Gian Schrouff, Eva Neys en Jasper Van Huigevoort

Orkest: Peter Ryckeboer, Pieter Van Malderen, Alain Verriest, Matthias Standaert

Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.
Tickets: www.elckerlyc.be – 070/691.002 – (max 0.30 euro/minuut)