Bekijk hier de nieuwe trailer van “The Window” met LYNN VAN ROYEN

Streamz heeft een nieuwe trailer gelanceerd voor de nieuwe internationale co-productie ‘The Window’. De serie speelt zich af in de wereld van het profvoetbal en verkent de meedogenloze werking buiten het veld van het spel. Vanaf vandaag, 3 november 2021, is de hele reeks beschikbaar op Streamz.

‘The Window’ volgt een ensemblecast van spelers, agenten, clubeigenaren, beheerders en journalisten. Samuel Jordan (‘Sex Education’) is Jordan Burdett, een volgzaam 17-jarig voetbaltalent dat door elke Europese club begeerd wordt. De jonge voetbalbelofte staat dus op de wishlist van vele internationale topclubs. Er ontstaat een oorlogje achter de schermen van de voetbalwereld rond het jeugdige talent. Bekijk hieronder de trailer.

Lynn Van Royen (‘Beau Séjour’ en ‘De Twaalf’) speelt een belangrijke rol in de reeks, waarvan de laatste twee afleveringen werden geregisseerd door de Vlaming Pieter van Hees (‘Generation B’). Verder zien we ook Louis Talpe, Jenne Decleir, Barbara Sarafian, Violet Braeckman, Veerle Dejaeger en Ella Leyers met bijrollen.

‘The Window’ is een productie van Boogie Entertainment en ZDF Enterprises, in co-productie met Fuiji Television Network, Velvet Films en Streamz en met de steun van Screen Flanders, screen.brussels en de filmcel van de stad Antwerpen.