Bekijk hier eerste beelden van nieuwe Streamz Original met LUKAS LELIE

De komische reeks ‘Doe zo voort’ naar een idee van Lukas Lelie is vanaf 1 april 2022 exclusief beschikbaar op Streamz.

Oudercontact in het tweede leerjaar: voor de meester, gespeeld door Lukas Lelie, de lastigste avond van het jaar. Hij krijgt de ene na de andere ouder over de vloer, en die ouders ontpoppen zich binnen de kortste keren tot manager, psycholoog, bullebak of cheerleader van hun kind. Elk gesprek is een ongemakkelijke tocht door een mijnenveld van gevoeligheden en helicoptergedrag. ‘Doe zo voort’ is een achtdelige komische reeks over hoge verwachtingen op lage stoeltjes. Bekijk hier de eerste trailer.

De ouders worden vertolkt door onder andere Bart Hollanders (‘Dealer’), Ikram Aoulad (‘De Kraak’), Iwein Segers (‘Glad IJs’), Jennifer Heylen (‘Mijn Slechtste Beste Vriendin’), Dominique van Malder (‘Albatros’), Ella Leyers (‘Storm Lara’), Wannes Cappelle (‘Grond’), Sarah Vandeursen (‘De Ideale Wereld’), Bruno Vanden Broecke (‘Safety First’) en Salahdine Ibnou Kameci (‘Grond’).

Lukas Lelie speelt niet enkel de hoofdrol, maar schreef de reeks ook. Lelie heeft sinds zijn debuutshow ‘Ik Doe Mijn Best’ niet stilgezeten. Zo werkt hij al jaren voor en achter de schermen mee aan ‘De Ideale Wereld’, leerde hij Vlaanderen de koekenrayon kennen in zijn populaire YouTube-reeks ‘Standaard Koekhandel’ en is hij momenteel ook aan een tweede zaalshow aan het werken.

‘Doe zo voort’ is geschreven door Lukas Lelie in een regie van Jan Eelen en Jelle Gordyn. De reeks is een productie van Woestijnvis voor Streamz met steun van de Belgische Tax Shelter financiering en zal vanaf 1 april 2022 exclusief te zien bij Streamz.