BIG BROTHER 2022 op Play4

Big Brother is almachtig en overal in zijn nieuwe huis. Peter Van de Veire en Geraldine Kemper zijn helemaal klaar voor een nieuw seizoen vol nieuwe, onverwachte en spannende twists. Vergeet alles wat je denkt te weten over Big Brother, het is tijd voor een nieuwe wind. En de kijker, die bepaalt voortaan de windrichting.

Big Brother verrast zijn bewoners met een nieuw huis en nieuwe regels die alles omverblazen. Met maar liefst 120 camera’s en bijna 50 microfoons in het huis en de tuin, volgt Big Brother zijn bewoners overal en altijd. De kijker kan vanaf maandag 3 januari 20.35 uur dagelijks meekijken bij Play4, GoPlay & Play247.

Big Brother Liveshow voortaan op zaterdag

Naast de reguliere dagelijkse uitzendingen kan je dit seizoen elke zaterdag om 20u de liveshow ‘Big Brother: Live’ volgen, gepresenteerd door Geraldine Kemper en Peter Van de Veire.

Wanneer?

‘Big Brother’ wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland – een label van Banijay Benelux en trapt maandag 3 januari om 20u35 af bijPlay4, GoPlay & Play247. Daarna is ‘Big Brother’ elke werkdag om 19u35 te volgen. De liveshow is elke zaterdag om 20u te zien bij Play4, GoPlay en Play247. Vanaf 3 januari kan je ook de livestream volgen via Play247 en GoPlay.