DE KRAAK binnenkort op Streamz en Streamz+ en later bij VTM

Het verhaal van ‘De Kraak’, draait rond de 20-jarige Jeremy Peeters, een verlegen maar geniale computer nerd. Hij leeft in perfecte anonimiteit en is nog nooit met het gerecht in aanraking gekomen. Maar wanneer hij als IT-student een hackerswedstrijd wint, vraagt een oplichtersbende hem om een internationale bank digitaal te kraken. Met zijn hulp willen ze de grootste bankroof aller tijden plegen en een buit maken van 350 miljoen euro. Hun doelwit is een grote bank in Frankfurt.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Tijmen Govaerts, Gene Bervoets, Ella-June Henrard, Manuel Broekman, Koen De Graeve, Joren Seldeslachts, An Miller, Claude Musungayi, Hilde De Baerdemaeker, Dirk Van Dijck en Chris Thys. De reeks werd bedacht en geschreven door Kristof Hoefkens en Maarten Goffin en de regie lag in handen van Frank Van Mechelen en Joost Wynant.

‘De Kraak’ is een productie van De Mensen. De serie kwam tot stand met de steun van VAF/Mediafonds van Vlaams minister van Media Benjamin Dalle, Belgische Tax Shelter, Antwerp Film Bonus en met de medewerking van de stad Antwerpen. Vanaf 1 december 2021 is de volledige reeks beschikbaar op Streamz en Streamz+ en later bij VTM.