Derde #Eindejaarsconference van BERT GABRIËLS verschijnt op oudejaarsdag op Streamz

Vanaf 31 december 2021 kun je de eindejaarsspecial bekijken op het streamingplatform.

Stand-up comedian Bert Gabriëls heeft de messen geslepen om voor de derde keer het nieuws van het afgelopen jaar te fileren uit de sport, politiek, cultuur, entertainmentwereld en het regionaal nieuws, tijdens een goedgevulde voorstelling met massa’s doordenkertjes, jokes en grappige momenten. De zaalshow verschijnt op oudejaarsdag op Streamz.

De show is, net als de vorige eindejaarsconference van Gabriëls, een samenwerking met aanstormend talent en ‘Hoe zal ik het zeggen?’-sidekick Jeroen Verdick en ‘zingende krant’ Johnny Trash. Wat resulteert in een boeiend en gevarieerd programma, opnieuw toegespitst op de actualiteit met veel humor, liedjes, parodieën en geniale inzichten. Deze zaalshow, opgenomen in CC Hasselt, is een goede work-out voor je lachspieren en de perfecte afsluiter van het jaar. Niet te missen dus!

De vorige ‘Eindejaars’ specials en ‘Gelukzoeker’ zijn reeds te bekijken op de streamingdienst. Voor interviews en visielinks gelieve contact op te nemen met onderstaand perscontact. ‘#Eindejaars3′ is vanaf vrijdag 31 december 2021 exclusief beschikbaar op Streamz en Streamz+.