FRANCES LEFEBURE en RUTH BEECKMANS gaan voor niets minder dan onbeperkte liefde in “Cupido Ofzo”

Nieuw seizoen vanaf woensdag 17 november om 21u45 bij VTM

Met maar liefst vijf succesvolle koppels van de acht loste cupido letterlijk een schot in de roos in het eerste seizoen van Cupido Ofzo. Het datingbureau opent vanaf woensdag 17 november opnieuw de deuren, met heel wat nieuwigheden. Frances Lefebure en Ruth Beeckmans zijn de toegewijde koppelaars van dienst en helpen diegenen voor wie het extra moeilijk is om de juiste partner te vinden: jonge mensen met een beperking of een stoornis. De singles worden vanaf de eerste date gevolgd in hun zoektocht naar de liefde. Als die goed loopt, toont Cupido Ofzo dit seizoen ook het verdere verloop van hun avontuur. De kijker volgt mee hoe ze niet alleen elkaar, maar ook elkaars leefwereld en vrienden en familieleden beter leren kennen. Ruth en Frances gaan bovendien nog een stapje verder, want voor wie de eerste date geen succes is organiseren ze een nieuwe date. 

Frances en Ruth verwelkomen dit seizoen zes unieke, enthousiaste en innemende singles in hun datingbureau die op zoek zijn naar een fijne partner. De singles en hun dates hebben elk een verstandelijke beperking, een autismespectrumstoornis of een fysieke beperking. Daardoor is het voor hen erg moeilijk om de liefde te vinden. Ruth en Frances stippelen voor hen een leuk afspraakje op maat uit en begeleiden hen bij hun eerste stappen in het daten. 

Ruth Beeckmans: “Vorig seizoen schoot cupido meermaals raak en dat was zo schoon en hartverwarmend om te zien! Je bouwt echt een band op met de kandidaten en leeft erg mee met hen. Ik vind het dan ook geweldig dat ik ook dit seizoen weer een aantal kandidaten kan helpen met de zoektocht naar een prins of prinses op het witte paard.”

Frances Lefebure: “Zoals iedereen weet ben ik de grootste supporter van de liefde. Voor iedereen. Ik ben dus ontzettend gelukkig dat ik mij mee met Ruth kan inzetten voor de toekomst van enkele mensen die hun geluk zoeken in ons datingbureau. Ik zal er alles aan doen om dat tot een mooi einde te brengen.”