MARCO BORSATO doorbreekt stilte bij LINDA DE MOL

Voor het eerst sinds de mediastilte van ruim een jaar spreekt Marco Borsato exclusief en openhartig in een speciale editie van Linda’s Wintermaand. Op de bank bij Linda vertelt hij over wat er het afgelopen jaar met hem is gebeurd. Aan bod komen onder meer de zware periode van zijn burn-out, de scheiding van Leontine en het effect daarvan op zijn leven. Ook blikt Marco met Linda vooruit op de toekomst en bespreken ze waar hij op hoopt en wat hij verwacht. Linda’s Wintermaand Special: Marco Borsato is op zaterdag 13 maart om 20.00 uur te zien op SBS6.

Het bijzondere gesprek van deze speciale editie vindt plaats vanuit de A’DAM Toren in Amsterdam-Noord met een prachtig uitzicht over de hoofdstad. Vanuit haar vertrouwde fauteuil en in de haar kenmerkende open sfeer voert Linda haar gesprek met Marco. Onder meer aan de hand van beelden en muziek neemt zij met Marco de gebeurtenissen van het afgelopen jaar door en ontstaat er een intiem en openhartig gesprek.
Linda de Mol: “Marco stond vorig jaar al hoog op mijn gasten-verlanglijstje dus ik ben heel blij dat het er nu toch van gaat komen. We kennen elkaar al ontzettend lang, ik denk al meer dan dertig jaar. Marco heeft een ongelooflijk zwaar, bewogen en misschien wel levensbepalend jaar achter de rug, waar ik alle tijd voor wil nemen. Hij is dan ook de enige gast in deze special van de Wintermaand.” Linda’s Wintermaand Special: Marco Borsato wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Producties.

Uitzending: zaterdag 13 maart om 20.00 uur op SBS6 en op KIJK.nl.

Foto’s: Linda de Mol (c) Marc de Groot & Marco Borsato (c) Raymond Rutting