NICK & SIMON presenteren kerstspecial “Onmogelijke Duetten”

Kerstbomen, kersttruien, persoonlijke kerstverhalen… én onmogelijke kerstduetten! In de kerstspecial van Onmogelijke Duetten zijn René Froger, Ronnie Flex, Emma Heesters, Mart Hoogkamer, Leo Alkemade en OG3NE te gast. Ze hebben allemaal een duet opgenomen met een artiest met wie ze dat normaal gesproken nooit hadden kunnen doen. De zes prachtige videoclips zijn op 23 december te zien in Onmogelijke Duetten Kerstspecial op SBS6, om 21.30 uur. 

Nick en Simon ontvangen hun gasten uiteraard in een in kerstsfeer uitgedoste studio. Voordat ze de videoclips van de kerstduetten laten zien, willen ze eerst van iedereen weten wat kerst voor ze betekent, welk lied ze hebben uitgekozen en waarom. Mooie, persoonlijke, ontroerende en soms zeer grappige kerstanekdotes passeren de revue.

Na het zien van de making of van de video bekijken de gasten, samen met hun collega’s, hun duet voor het eerst. Voor Ronnie zal dit een extra bijzonder moment zijn, want zijn dochtertje Nori zit ook in de clip. 

Het is knus en warm in de studio en met elk duet laait de kerstsfeer nog hoger op. Dat vraagt om een heel bijzondere afsluiter. En die is er. Alle gasten zijn voor deze kerstspecial een tweede keer de opnamestudio in gedoken, dit keer samen met Nick en Simon. Het lied dat ze hebben opgenomen is misschien wel de grootste kerstklassieker allertijden…

Onmogelijke Duetten Kerstspecial wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Productions.

Uitzending: donderdag 23 december, na De Kookklunzen – Herman vs. Alain, om 21.30 uur op SBS6.