Nieuw in België FIT AT HOME

Het grootste thuissportplatform van Nederland is nu ook beschikbaar in België! Vanaf vandaag kan iedereen in België gemakkelijker thuis sporten met één druk op de knop van de afstandsbediening! Fit at Home is beschikbaar op de Samsung en LG Smart TV en binnenkort ook via de Smart Tv van Phillips.

Het grootste thuissportplatform van Nederland met meer dan 1000 work-outs!

In Amerika is het allang ontdekt en een ware rage! Efficiënt, makkelijk en goedkoop; het thuissporten! Zeker in deze onzekere tijden sport je niet meer in een fitnesscentrum maar veilig thuis voor je tv! Fit at Home heeft als grootste vitaliteitsplatform van Nederland een uitgebreid pakket van meer dan 1000 work-outs in de meest uiteenlopende disciplines. Naast yoga, kickboksen, billen en benen, intensity en total body work-out heeft Fit at Home ook o.a. work-outs voor aanstaande moeders en 55+ ers. En dat voor maar 10.00 euro per maand! Makkelijk toegankelijk met één druk op je afstandsbediening. Het Netflix van het thuissporten!

Sport met Evy Gruyaert

Fit at Home heeft de module Evy & Fit toegevoegd aan haar aanbod. De in België zeer populaire Evy Gruyaert heeft zich verbonden aan Fit at Home. Iedereen kan op deze manier via de tv en computer, tablet of smartphone toegang krijgen tot de yogavideo’s met Evy. Je krijgt toegang tot de categorieën Balans, Stretch en Kracht. Als extra bonus kun je ook een jaar lang gebruik maken van het succesvolle Start 2 Run: de hardloop app van Evy waarbij je jezelf op verschillende niveaus kunt uitdagen. Evy & Fit zorgt voor de trainingsinstructies op het juiste moment van je work-out. Ren op de melodieën van je favoriete muziek en word tijdens je trainingssessies persoonlijk begeleid en gemotiveerd door Evy Gruyaert. De module biedt zowel loopplannen die je voorbereiden op je eerste 5 km-run als plannen voor meer geavanceerde hardloopdoelen. Verder vertelt Evy je tijdens de training hoever je al gelopen hebt, wat je gemiddelde snelheid is en hoeveel kilocalorieën je al hebt verbrand.

Fit at Home Magazine

Wij inspireren onze leden met een heerlijk online magazine over lifestyle en gezondheid met een touch of glamour. In de editie van januari vertelt o.a. Belle Perez meer over de balans in haar drukke bestaan. Alle voors en tegens van populaire diëten komen aan bod en we geven je inspiratie voor een gezond recept. Mode en beauty passeren ook zeker de revue in deze uitgave! Aanmelden voor deze gratis uitgave kan via de website!

NIEUW! De Fit at Home app!

Speciaal voor onze leden is er de op maat gemaakte Fit at Home app! Hierin zie je wekelijks je progressie en hou je focus op je einddoel! Met een handig eetdagboek in de app kun je dagelijks je voeding bijhouden en zien of je met je work-outs op schema zit! Bij het behalen van je doelen wordt je beloond door Fit at Home en via de app blijf je ook nog eens op de hoogte van alle nieuwtjes. Ga naar de Play-of Appstore om de app nu te downloaden!

Begin het nieuwe jaar goed en meld je aan via: www.fitathome.online