Nieuwe politiethriller HIDDEN ASSETS komt naar Streamz

De internationale coproductie met o.a. Wouter Hendrickx in de hoofdrol is vanaf 16 maart 2022 te zien op Streamz

In een onderzoek naar een moord en een aanslag werken de Ierse en de Belgische politie samen om een misdaadnetwerk op te rollen. ‘Hidden Assets’ is een politiethriller die inzoomt op familie, macht en de verschrikkelijke gevolgen van grenzeloze hebzucht. Na de succesvolle uitzendingen op de Ierse zender RTÉ en BBC4 zal de reeks nu ook beschikbaar zijn op Streamz voor het Vlaamse publiek.

In deze zesdelige misdaadreeks zien we Angeline Ball (‘Deadly Cuts’) samen met Wouter Hendrickx (‘Storm Lara’) en nog meer Vlaamse bekende gezichten zoals, Gilles De Schryver (‘Albatros’), Burak Balci (‘Een goed jaar’), Mathieu Sys (‘Blackout’) en Robbie Cleiren (‘Undercover’) die schitteren naast een internationale cast. Verder hebben ook Clara Cleymans (‘Mijn Slechtste Beste Vriendin’), Steve Geerts (‘Mijn Slechtste Beste Vriendin’), Ella Leyers (‘Storm Lara’) en Dahlia Pessemiers (‘F**k you very very much’) een rol in de serie.

Ook achter de schermen zijn er Belgische makers die meegewerkt hebben aan de reeks waaronder regisseur Kadir Ferati Balci (‘Storm Lara’) en directors of photography Diego Dezuttere (‘Bittersweet Sixteen’) en Dries Delputte (‘Déjà Vu’).

Tijdens het kijken zal je heel wat Antwerpse decors herkennen, zo werd er onder andere gefilmd aan het MAS, aan de Lefèbvrebrug met op de achtergrond het Havenhuis, in de haven, op de luchthaven en in verschillende hotels.

De serie is een coproductie van Saffron Moon, Facet4Media en het Belgische Potemkino (‘Cool Abdoul’), in opdracht van de Ierse nationale televisie RTÉ en Acorn TV en met de steun van Screen Flanders. De reeks zal vanaf 16 maart 2022 volledig beschikbaar zijn op Streamz.