PETER VAN DE VEIRE laat Het Rad vanaf 2 augustus weer draaien op Play4

Het Rad draait ook deze zomer weer op volle toeren. Peter Van de Veire doet vanaf 2 augustus de prijzenwinkels weer opengaan voor zijn kandidaten.

Leuke puzzels, prijzen om van te dromen, bekende letterzetters en vooral veel plezier zijn de gekende ingrediënten van Het Rad. De Mispoes is uiteraard ook weer van de partij en raar maar waar – veel kandidaten willen hem zelfs graag winnen. Ondertussen is deze grappige prijs een klassieker geworden. Wim Opbrouck is ook nu weer de magazijnier van de prijzenwinkels.

Aan het letterbord staat ook dit jaar weer elke uitzending een bekende letterzetter. Willy Sommers komt samen met Christoff bordjes draaien maar ook Willy Naessens brengt zijn Marie-Jeanne mee. James en Dorian komen zelfs hun vrijgezellenavond vieren bij Het Rad. Verder komen onder andere Gordon, Jacky Lafon, Viktor Verhulst, Kim Van Oncen, Lennart van De Mol, Margriet Hermans, Amelie Albrecht, Metejoor, Jani Kazaltzis, Miss België Kedist Deltour, Sam Gooris, Joni Ceusters en Jaap Reesema bordjes draaien. Telkens komen we in het programma ook nog een geheim van hen te weten.