PHILIPPE GEUBELS lacht met mensen met autisme, senioren en vrouwen in nieuw seizoen “Taboe”

Voor het langverwachte tweede seizoen van Taboe gaat  Philippe Geubels opnieuw op stap met mensen met wie je eigenlijk niet mag lachen. Onder het motto “je leert elkaar het beste kennen op vakantie”, nodigt Philippe dit seizoen elke week gasten uit in zijn vakantiehuis in de Waalse Gaumestreek. De gastenlijst is divers: Philippe ontvangt mensen met autisme, mensen die geworsteld hebben met een verslaving, mensen met een opvallend uiterlijk, vrouwen, mensen met een onvervulde kinderwens en mensen met verschillende genderbelevingen. Voor de aflevering met de senioren gaat Philippe – gezien de hoge leeftijd van de meeste van zijn gasten – niet op vakantie, maar bezoekt hij hen thuis en organiseert hij een daguitstap.

Philippe luistert naar de verhalen van zijn gasten, verkent samen met hen de wijde omgeving en leert hen vooral echt goed kennen. Daar blijft het niet bij: ook humor is een belangrijk deel van Taboe. Philippe doet wat hij het beste kan: grappen maken. Hij brengt een comedyset over het bewuste thema, met zijn nieuwe vrienden prominent op de eerste rij van een zaal vol lotgenoten. 

Al deze ingrediënten samen maken Taboe tot wat het is: een unieke mix van human interest en comedy. Een programma dat gevoelige thema’s lucht wil inblazen en mensen verbindt door humor, geregisseerd door Kat Steppe. Wie maar niet genoeg krijgt van Taboe, kan ook op VRT NU terecht voor drie bijzondere, internationale afleveringen.

Taboe: vanaf 26 december elke zondag om 20.05 uur op Eén en VRT NU. 

Internationale afleveringen van Taboe: vanaf zondagavond 26 december op VRT NU.

Taboe is een programma van Panenka voor Eén. Het programma kwam tot stand dankzij de steun van Toerisme Wallonië.