REUBEN DE BOEL te horen in ‘Miraculous’-special op Disney Channel

Disney Channel lanceert een speciale Miraculous-marathon op zondag 16 december. Ladybug zal de zender volledig overnemen en 10 afleveringen uitzenden met behulp van een combinatie van 3D-technieken en levensechte beelden!
 
In deze serie zijn ook Vlaamse stemmen te horen! Niemand minder dan Jonathan Demoor (Cat Noir) en Reuben De Boel (Theo) lenen hun stem aan de populaire personages. Demoor vertolkte eerder al Lumière in Beauty and the Beast (2017). De Boel kon je ook al horen in de populaire Disney Channel-serie Austin & Ally en hij gaf zijn stem ook aan het hoofdpersonage Hiro van Big Hero 6.
 
Gezelligheid gegarandeerd
Op zondag 16 december vanaf 8u30 neemt Ladybug Disney Channel volledig over voor een ‘Miraculous’-zondag. Op deze speciale dag deelt Ladybug haar favoriete afleveringen met ons en zal er een heuse kerstspecial te zien zijn. Deze marathon is het ideale moment om ouders en kinderen te entertainen en om gezellig samen naar Disney Channel te kijken. Zowel meisjes als jongens zullen zich amuseren! Ladybug is een stoere heldin, een rolmodel voor meisjes, en Cat Noir spreekt de jongens erg aan. Fans kunnen de afleveringen ontdekken in een speciaal decor: échte beelden gemixt met 3D-technieken! Een ware primeur voor Disney Channel. Ladybug biedt een échte ervaring aan en zal de fans rechtstreeks kunnen aanspreken.
 
Over ‘Miraculous’
De serie speelt zich af in het hedendaagse Parijs. Ladybug (Marinette) en Cat Noir (Adrien) vechten samen tegen de slechterik Hawk Moth die hun krachten wil stelen om alle inwoners van Parijs in superschurken te veranderen. Marinette en Adrien kennen elkaars ware identiteit niet, maar in het gewone leven heeft Marinette een crush op Adrien en is ook Adrien verliefd op Marinette. Naast actie is ook romantiek niet ver te zoeken in de populaire Disney Channel-serie!
 
Stem dus allemaal af op Disney Channel voor de ‘Miraculous’-special op zondag 16 december, familiepret gegarandeerd!