“Undercover”-actrice ELISE SCHAAP en ANDRÉ VAN DUIN in race voor Televizier-Ster

Elise Schaap, André van Duin, Angela Schijf maken kans op de Televizier-Ster Acteur/Actrice. Het drietal laat daarmee genomineerden als Achmed Akkabi, Henry van Loon, Ilse Warringa, Jeroen van Koningsbrugge en Simone Kleinsma achter zich. Op de publieksprijs voor beste Nederlandse acteur en actrice kon tot en met maandagochtend worden gestemd. Dat heeft de organisatie vanavond bekendgemaakt.

#BOOS, Jachtseizoen 2019 en Politievlog van politievlogger Jan-Willem strijden om de Televizier-Ster Online-videoserie. Andere genomineerden waren onder anderen Quarantaine TV, Vlog Monica Geuze en Explainer. Donderdag wordt bekendgemaakt welke drie Nederlandse programma’s kans maken op de Gouden Televizier-Ring.

Het Gouden Televzier-Ring Gala vindt plaats op 8 oktober 2020 in het Koninklijk theater Carré in Amsterdam. Een traditie waarbij het Nederlandse publiek het beste Nederlandse tv-programma kiest. De rode loper wordt uitgerold, de Nederlandse sterren laten zich van hun mooiste kant zien en hordes pers verzamelen zich weer voor Koninklijk Theater Carré. Een groots gala, maar het gaat maar om één ding: de Televizier-Ring.