Welke BN’ers gaan er schuil achter Drag Make Up?

In het nieuwe RTL 4 programma ‘Make Up Your Mind’ worden zeven bekende Nederlandse mannen omgetoverd tot de meest beeldschone Drag Queens. Aan het panel, onder leiding van presentator Carlo Boszhard, de taak om te ontdekken wie er verborgen zitten achter de drag personages. Teamcaptains Fred van Leer en Nikkie de Jager strijden tegen elkaar om zoveel mogelijk BN’ers te raden, zij worden hierbij ondersteund door Edsilia Rombley en Ruben Nicolai.

In deze eenmalige uitzending zijn zeven bekende mannen de uitdaging aangegaan om de kunstvorm drag eigen te maken en hun ‘inner queen’ te omarmen. Na een intensieve training laten ze in deze zaterdagavondshow zien hoe zij als een ware diva over de catwalk kunnen paraderen, een perfecte lipsync kunnen uitvoeren maar vooral hoe je indruk maakt op de vakjury.

De vakjury bestaande uit professionele dragqueens onder leiding van juryvoorzitter Envy Peru zullen per ronde een BN’er naar huis sturen. De vraag aan het panel om te raden wie deze BN’er is voordat hij de show verlaat. Ziet ons panel door de make up de identiteit van de BN’er? Weten zij de hints te raden die verstopt zitten in o.a. de drag outfits en de performances van onze BN-er Queens?

‘Make Up Your Mind’ wordt geproduceerd door Herriemakers en is op 15 mei eenmalig te zien om 21.30 uur bij RTL 4.