Twaalf nieuwe singles gaan vanaf 11 juli op zoek naar de ware liefde in LOVE ISLAND

Twaalf nieuwe singles gaan vanaf 11 juli op zoek naar de ware liefde in ‘Love Island’

Let’s get tropical want op 11 juli is ‘Love Island’ terug. Viktor Verhulst en Holly Mae Brood presenteren het derde seizoen van het populaire reality programma met 12 nieuwe, Vlaamse en Nederlandse, singles vanuit een prachtige Spaanse villa. Wie wordt het liefdeskoppel van 2022 en gaat met die geweldige geldprijs van €25.000 naar huis? Je ziet het vanaf 11 juli exclusief bij Streamz.

In ‘Love Island’ worden twaalf jonge singles gevolgd tijdens hun verblijf in een luxueuze villa op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden tijdens hun “summer of love”. Het spraakmakende programma trekt naar het exotische Gran Canaria en zet zijn deuren opnieuw open voor een Vlaamse cast. Het nieuwe, derde seizoen zal deze zomer in Vlaanderen te zien zijn bij Streamz.

Viktor Verhulst en Holly Mae Brood reizen alvast mee naar de villa en zijn opnieuw de hosts van ‘Love Island’. Wie de twaalf singles zijn die er hopen de ware liefde te vinden? Dat ontdek je later.

‘Love Island’ is een productie van ITV Studios Netherlands voor Streamz en Videoland. Het nieuwe seizoen is in België vanaf 11 juli exclusief te zien op Streamz.