BARBARA SARAFIAN te horen in animatiefilm KNOR

Delen met je netwerk?

Barbara Sarafian leent haar stem aan de Vlaamse versie van de animatiefilm “Knor”. Deze stopmotion speelfilm is een coproductie tussen het Belgische productiehuis A Private View (Dries Phlypo) en het Nederlandse Viking film (Marleen Slot). De Nederlandse Mascha Halberstad, die o.a. ook de kinderreeks “Vos en Haas” maakte, stond in voor de regie in een scenario van Fiona van Heemstra. De film “Knor” werd gebaseerd op de boeken “De Wraak van Knor” van Tosca Menten. De film komt op 22 februari 2023 uit in de Vlaamse bioscoop.

Verhaal
Voor haar negende verjaardag krijgt Babs van haar opa uit Amerika het varkentje Knor cadeau. Haar ouders zijn daar niet zo blij mee. Alleen op voorwaarde dat Knor een puppycursus volgt, mag Babs hem houden. Maar dan blijkt opa stiekem andere plannen te hebben met Knor. Hij doet mee met de worstenwedstrijd van de Vereniging voor Vleeswaren van Verse Varkens…

Met de stemmen van Jan Bijvoet, Maaike Cafmeyer, Titus De Voogdt, Barbara  Sarafian, Jelle De Beule, Dominique Van Malder, Britt Valkenborghs, Thomas Cordie, Lize Verschoren en Jules Durné. In een regie van Mascha Halberstadt.

Foto: SVH

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *