IANTHE TAVERNIER gezicht van “Fresh Viral”

Delen met je netwerk?

Marie Antoinette is niet de enige blonde schone die de huiskamer van de Vlaming binnenstormt in het voorjaar bij Pickx+, want ook Ianthe Tavernier is terug op post voor een nieuw seizoen van Fresh Viral. In het actuele goednieuwsprogramma vertelt Ianthe wat hot was op het internet de afgelopen week. Elke zondag zorgt ze dat de kijkers terug up to date zijn met de nieuwste TikToktrends, de leukste video’s die viraal gaan op het internet en nog veel meer positiviteit. Aan de hand van leuke, energieke items geeft Ianthe zo een tegengewicht aan de lange en overwegend negatieve nieuwsuitzendingen. Afgelopen zondag, 22 januari 2023, was in de eerste aflevering van het gloednieuwe seizoen te zien hoe de enthousiaste presentatrice rondtrekt in het shoppingcenter van Wijnegem en het vuur aan de schenen van de welwillende passanten legt. De aandachtige kijker zal al snel gemerkt hebben dat Fresh Viral vanuit een nieuwe locatie wordt gepresenteerd: Smile Safari. Het exclusieve Fresh Viral-decor biedt aan Ianthe een kleurrijke setting, maar ze onderzoekt ook de andere sets in het creatieve fotopark. Benieuwd naar wat in en hot is deze week? Ianthe vertelt het je elke zondag rond 18u30 op Pickx+. 

Foto: SVH

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *