Première JACKY LAFON “Zo Dankbaar” verplaatst wegens faillissement TriArte theater

Delen met je netwerk?

Deze ochtend raakte bekend dat het TriArte theater in Antwerpen, voorheen het Echt Antwerps Theater, de boeken neerlegt. Jacky Lafon zou er normaal gezien aanstaande dinsdag, 7 februari, in première gaan met haar nieuwe voorstelling “Zo dankbaar”. De organisator van de voorstelling, Show-time.be, laat weten dat ze momenteel op zoek zijn naar een nieuwe datum voor de voorstelling. Alle ticketkopers worden gecontacteerd in verband met de nieuwe datum, de tickets zullen geldig blijven. 

Aanstaande dinsdag stond normaliter de première van Jacky Lafons nieuwe variétéshow, Zo dankbaar, gepland in TriArte theater in Antwerpen. Deze ochtend raakte echter bekend dat de zaal het faillissement aanvroeg. Wegens het faillissement is de organisatie van de voorstelling van Jacky Lafon, Show-time.be, genoodzaakt uit te wijken naar een andere zaal in Antwerpen en een andere datum. De organisatie geeft te kennen dat alle ticketkopers vanavond nog persoonlijk op hoogte worden gebracht en dat de reeds gekochte tickets geldig blijven voor die nieuwe datum, waar nu volop naar gezocht wordt. Alle ticketgelden zijn in bezit van de organisator Show-time.be, niemand zal dus zijn geld of ticket verliezen. Indien mensen verhinderd zouden zijn voor de nieuwe datum is het mogelijk te gaan kijken naar één van de andere speeldata, of wordt er een terugbetaling voorzien.

Jacky Lafon zelf is er het hart van in.  Al moet gezegd dat de officiële première nu een dag later zal vallen. Dan speelt ze in haar geboortestad Dendermonde, in Cultuurcentrum Belgica. De grande dame van het variété liet alvast weten dat ze naarstig blijft repeteren en dat ze in Dendermonde het beste van zichzelf zal geven bij de aftrap van haar tournee. Ze kijkt er naar uit een lach te toveren op het gezicht van de mensen met dans, humor, acrobatie en zang.

Ticketkopers kunnen terecht bij de organisatie voor meer info via: info@show-time.be

Foto: SVH

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *