IAN THOMAS is helemaal terug met nieuwe single ‘Blind’

Delen met je netwerk?

Na lang wachten is het eindelijk zover. Ian Thomas is terug met zijn nieuwe single ‘Blind’ die vanaf nu op alle platformen te beluisteren is.

‘Blind’ is de eerste exponent van de richting die Ian uit wil: Nederlandstalige pop combineren met andere invloeden. Hij dook daarvoor de studio in met de Nederlandse producer Donda Nisha en diens landgenoot gitarist/producer Ramon De Wilde.
 
Het is de eerste nieuwe muziek die Ian uitbrengt nadat hij in 2019 brak met zijn verleden. Maar dankzij de vrijheid die dat opleverde – zonder platendeal, zonder management – besefte Ian dat hij in de eerste plaats vooral artiest is, een muzikant in hart en nieren. Hij brengt meer tijd dan ooit door in de studio; met iedereen die op zijn pad komt, geen oordeel over achtergrond, genre of stijl. Hij maakt zelf beats, producet, schrijft teksten en instrumentals. Zijn passie is terug.
 
En die druipt er van af. ‘Blind’ is een dromerige popsong die dezelfde levensvreugde als Ian uitstraalt, maar bevat ook een diepere betekenis voor hemzelf en iedereen die er zich in wil/kan herkennen: ‘Als je lang genoeg doorgaat en niet opgeeft, werkt het leven op een mysterieuze wijze en gaan er plots weer deuren voor je open. Ik wil die kansen met beide handen grijpen!’

Foto: SVH