In beeld. Cast van musical POCAHONTAS voorgesteld

Delen met je netwerk?

Vanaf 8 april brengt Backstage Producties de musical “Pocahontas” in Theater Eleckerlyc Antwerpen en Capitole Gent. De cast bestaat uit onder andere Silke Mastbooms, Guan Gerlo, Kobe Van Herwegen, Giovanni Kemper, Ivan Pecnik, Gina Brondeel en Stijn Proesmans. In een regie van Floris Devooght.

Het verhaal van “Pocahontas” werd wereldwijd bekend door de Disneyfilm, maar is nu voor de allereerste keer te zien in het theater. Kom in de paasvakantie kijken naar een prachtige familiemusical met alle gekende ingrediënten: een meeslepend verhaal, magische muziek, indrukwekkende decors, een groots ensemble, veel humor en af en toe een traan. “Pocahontas” vertelt het waargebeurde verhaal van de gelijknamige Indiaanse prinses en de ontdekkingsreiziger John Smith. Als deze laatste voet aan wal zet in de ‘nieuwe wereld’ raakt hij onmiddellijk in conflict met de lokale indianenstam. Tijdens één van zijn verkenningstochten leert hij “Pocahontas” kennen. Zij laat hem inzien dat indianen niet zomaar ‘wilden’ zijn en dat de aarde meer is dan iets dat je alleen kan bezitten. Een oorlog tussen de kolonisten en de indianen is echter onafwendbaar en als John Smith gevangen genomen wordt, zal de liefde meer dan ooit als wapen in de strijd geworpen worden…

Info & tickets: www.backstage-producties.be

Foto: SVH