BV’s openhartig over (ex-)relaties naar aanleiding van de nieuwe Streamz Original DÉJÀ VU – ALLES IS VOORBESTEMD

Delen met je netwerk?

Drie bekende duo’s beantwoorden vragen over het verleden, het heden en de toekomst, in het kader van ‘Déjà Vu – Alles is Voorbestemd’

Eerste ontmoetingen, tweede kansen, opgeborgen dromen. Deze topics komen allemaal aan bod in de nieuwste Streamz Original ‘Déjà Vu – Alles is Voorbestemd, waar vrijdag de seizoensinfale van te zien is op Streamz. Maar niet alleen Eva (Lauren Versnick) en Halim (Yassine Ouaich) komen in aanraking met deze moeilijke momenten. Drie duo’s bestaande uit; ​ DJ Hakim Chatar (‘Dansaertvlamingen’) & Q-music DJ Jolien Roets, ​ actrice Nora Dari (‘wtFOCK’, ‘Panna’) & haar kersverse man Mouad Mesfaouti en presentatrice en onderneemster Véronique Leysen & actrice Ninalotte Roose (‘2DEZIT’), spreken over hun leuke maar ook moeilijke momenten in hun relatie. Wat zou jij doen moest je een tweede kans krijgen?

Hakim Chatar en Jolien Roets

“Onze eerste ontmoeting: een beetje arrogant dat was uw tactiek”

Hakim en Jolien verwelkomden onlangs hun tweede kindje. Deze kersverse ouders blikken terug over hoe het zeven jaar geleden allemaal begon en vertellen over hun eerste ontmoeting in de club en wie de eerste ‘move’ heeft gemaakt. Ook vertelt Jolien waar ze haar rust kan vinden na een argument. Benieuwd naar de volledige video?

Nora Dari en Mouad Mesfaouti

“Alles wat er is gebeurd, moest gebeuren en alles wat er is gebeurd, heeft ons gemaakt tot wie we nu zijn.”

Het pasgetrouwde koppel Nora en Mouad vertellen hoe een behulpzaam moment twee jaar geleden uitdraaide tot een liefdevolle relatie en uiteindelijk tot een huwelijk. Mouad vertelt ook dat jaloezie is iets dat eerder niet aanbod kwam tot hij Nora leerde kennen. Hieronder het volledige verhaal over hun ontmoeting.

Véronique Leysen en Ninalotte Roose

“Ik heb er echt hartzeer van gehad.”

Véronique en Ninalotte gaan met elkaar in gesprek over tweede kansen en opgeborgen dromen. Véronique vertelt de impact van het gezinsleven op haar persoonlijke ambities. Ninalotte spreekt dan weer openhartig over haar vorige relatie en de recente breuk.

‘Déjà Vu – Alles is Voorbestemd’ vertelt het aangrijpend liefdesverhaal en intiem psychologisch drama van Halim (Yassine Ouaich) die aan de start van zijn volwassen leven en carrière, de liefde van zijn leven Eva (Lauren Versnick) probeert terug te winnen. Sinds Eva hem heeft verlaten, heeft het leven geen zin meer. Tot Halim per toeval een bedrijf ontdekt dat hem in de mogelijkheid stelt om terug te keren in de tijd. Halim aarzelt niet en hij probeert niet alleen zijn relatie te redden, maar ook zijn advocatenkantoor en zijn disfunctionele familie. Zullen Eva en Halim zelf hun lot kunnen bepalen of is écht alles voorbestemd? Bekijk vrijdag 21 april 2023 de laatste twee afleveringen van ‘Déjà vu – Alles is Voorbestemd’ op Streamz.

‘Déjà vu – Alles is Voorbestemd’ is een productie van Streamz en Mariano Vanhoof, Geoffrey Enthoven en Jo Daris voor Fobic Films. De reeks werd geschreven door Nore Maatala (‘Besmet’) in een regie van Geoffrey Enthoven (‘Hasta La Vista’). Bekijk vanaf 21 april het volledige seizoen van ‘Déjà vu – Alles is Voorbestemd’ exclusief op Streamz.

Foto: SVH