HUGO SIGAL schittert als “Master of ceremony” in de Winterrevue “WITH FRIENDS”

Delen met je netwerk?

Hugo schittert deze winter op het podium met Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Ann Van den Broeck, Helle Vanderheyden, Laurenz Hoorelbeke en bekende friends.

Backstage Producties is bijzonder fier te mogen aankondigen dat niemand minder dan Hugo Sigal vanaf 15 december schittert in Theater Elckerlyc als ‘Master of ceremony’ in de Winterrevue “WITH FRIENDS” in een regie van Stefan Staes. Het publiek wordt opnieuw verwend met een fantastische show verzorgd door de vaste ploeg met o.a. Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Ann Van den Broeck, Helle Vanderheyden en Laurenz Hoorelbeke. Bovendien mag Hugo elke show zijn “friends” verwelkomen. Deze namen worden binnenkort bekend gemaakt. Het belooft alvast een fantastische winterrevue te worden waaraan een ervaren creatief team meewerkt met o.a. choreograaf Laurent Flament, Thomas Vanhauwaert met een live orkest van zes muzikanten onder zijn leiding, vocale leiding door Ann Van den Broeck en regisseur Stefan Staes. 

Hugo Sigal kijkt al uit naar de repetities komend najaar: “Ik kan en zal mezelf niet heruitvinden. Ik blijf doen wat ik al jaren deed, samen met Nicole. Mensen weten dat ik mij thuis voel op het podium: als zanger, als acteur, etc… Ik heb ervaring met muziek, met acteren, met humor, met dansen, etc… Kortom, in de Winterrevue kan ik dat allemaal laten zien. Het is de meest complete show die er momenteel te zien is in Vlaanderen en waar ik me thuis zal voelen als ‘herboren’ artiest. Om dan ook als ‘Master of ceremony’ deze show aan elkaar te praten, gasten te verwelkomen, etc… Dat geeft mij vertrouwen om te geloven dat ik hiermee een nieuwe stap zal zetten in mijn carrière. En ik voel dat deze beslissing juist is, ik ben er absoluut zeker van dat Nicole hier achter zou staan.”

Info & tickets: www.backstage-producties.be

Foto: SVH