Grote namen op Radio2 Parkies-concerten

Delen met je netwerk?

In Waregem, Knokke-Heist, Sint-Niklaas, Torhout, Genk, Deinze, Blankenberge, Maasmechelen, Vilvoorde, Beringen, Middelkerke, De Haan, Zonnebeke, Maldegem, Maaseik en Roeselare, kan je in juli en augustus terecht voor de gratis Radio2 Parkies-concerten. Met de toevoegingen van Edegem, Sint-Truiden en Hamont-Achel, schrijft de 32ste editie, goed voor 137 gratis optredens, nu al geschiedenis. Mensen van alle leeftijden die samenkomen en verbroederen op een groene locatie in de buurt, waar ze in een festivalsetting genieten van topconcerten. Dat zijn de onderdelen van de succesformule. Net als de voorbije jaren blijft de organisatie, samen met de lokale besturen, de sponsoren en (media)partners verder investeren in die unieke beleving. Voor ze dit najaar uitpakt met haar ‘One Woman Show’ geeft Karen Damen al een voorsmaakje op de Radio2 Parkies-concerten. Ook Topguns, de nieuwe 80’s coverband van o.a. haar drummende man Antony Van der Wee, zanger Sean Dhondt en gitarist John Miles Jr., maakt zijn debuut op het festival. Artiest en #LikeMe-gezicht MAKSIM, Günther Neefs met zijn 3-band, The Rocket Guy die een eerbetoon brengt aan Sir Elton John en Garry Hagger, zijn er ook voor de eerste keer bij. Bart Kaëll, Cookies And Cream, ABB4U, de Guy Swinnen Band, Mama’s Jasje en Soulbrothers Wim Soutaer, Charles Van Domburg en Vincent Goeminne zijn vertrouwde gezichten. Mathias Vergels, Gers Pardoel en Zomerhit-winnares Margriet Hermans met dochter Celien, doen voor de 2de keer mee. Tel daarbij ook nog de komst van Coco Jr. en Sandrine met hun Truephonic, én Gustaph. Na zijn 7de plek op het Eurovisiesongfestival komt hij, net als nagenoeg alle artiesten, met zijn muzikanten langs voor enkele concerten. Op www.parkies.be vind je de complete line-up met data en locaties. 

Foto: SVH