“Rihanna” is de nieuwe zomersingle van CAMILLE

Delen met je netwerk?

Voor de productie van de track werkte CAMILLE samen met Pedrito Martinez en andere muzikanten van Camila Cabello, die te horen zijn op haar monsterhit ‘Don’t Go Yet’. Door de Latin invloeden en de videoclip, die in het zuiden van Spanje is opgenomen, heeft de song een enorm zomers gevoel en zet het iedereen aan het dansen. ‘Rihanna’ is de eerste single uit het nieuwe album ‘Magie’, dat eind augustus zal uitkomen bij CNR Records.

CAMILLE is dé popartieste van het moment in België. Na het winnen van twee MIA’s voor Pop en Nederlandstalig dit jaar, zal ze volgend jaar alvast twee keer in het Sportpaleis staan op zaterdag 4 mei 2024. Tickets voor haar grootste show tot nu toe zijn te verkrijgen via clubcamille.be. Verder belooft het ook een drukke zomer te worden voor de 21-jarige popster. Naast de vele optredens zal ze ook haar eigen zomercollectie uitbrengen bij JBC en zullen de opnames van haar telenovelle van start gaan.

‘Rihanna’, de nieuwe single van CAMILLE, is vanaf vandaag, woensdag 17 mei, overal beschikbaar en te beluisteren via deze link.

Foto: SVH