Zie foto’s. Belgische première van THE LITTLE MERMAID

Delen met je netwerk?

Maandagavond vond in de Antwerpse Bourlaschouwburg de Belgische feestelijke première plaats van de Disney-klassieker “The Little Mermaid”. Heel wat bekend volk zakte af naar hartje Antwerpen. Bekijk hier het fotoverslag!

“De Kleine Zeemeermin”, de live-actionversie met Halle Bailey, Melissa McCarthy en Javier Bardem van visionair filmmaker Rob Marshall van de gelijknamige, met twee Oscars bekroonde animatieklassieker uit 1989, vertelt het verhaal van Ariel, een jonge, levenslustige zeemeermin met een hang naar avontuur. Als jongste en eigenzinnigste van de dochters van Koning Triton, wil Ariel dolgraag meer weten over de wereld buiten de zee. Wanneer ze aan land gaat, valt ze voor de knappe Prins Eric – al mogen zeemeerminnen geen contact hebben met mensen. Ariel kan niet anders dan haar hart volgen en om aan land te kunnen wonen, sluit ze een pact met de boze zeeheks Ursula, maar brengt daardoor haar eigen leven en haar vaders kroon in gevaar.

“The Little Mermaid” is vanaf woensdag 24 mei te zien in de bioscoop.

Foto: SVH