Zie foto’s. Cast zomerkomedie MINERVA VEUR ALTIJD voorgesteld

Delen met je netwerk?

Vandaag werd de cast voorgesteld van “Minerva Veur Altijd”. Producent Het Achterland kondigde al in maart zijn plannen aan voor een vervolg op de succesvolle zomerkomedie “Viva Minerva”. Carry Goossens, Marilou Mermans, Erik Goris, Linda De Ridder, Luc Verhoeven, Lucie Collet en Hans Peter Janssens trokken vanmiddag naar het enige, echte Antwerpse Radio Minerva om er de kneepjes van het vak te leren. Bekijk hier het fotoverslag!

De legendarische, Antwerpse retro-zender is immers opnieuw het onderwerp van een nieuwe zomerkomedie in het Antwerpse Fakkeltheater. Naast een bezoekje aan de radiostudio kwamen radiocorryfeeën Micha Marah en Michel Follet de nodige tips geven.  Deze zomer maakt “Minerva Veur Altijd” het mooie weer in het Fakkeltheater van Antwerpen. Regisseur Jeroen Maes schreef “Minerva Veur Altijd” opnieuw op basis van het reilen en zeilen bij de legendarische Antwerpse stadsradio Radio Minerva.

In deze heerlijke nostalgische komedie dompelen we u terug onder in de wereld van Radio Minerva, dé seniorenradio van ‘t Stad. De vaste presentatoren zijn uiteraard terug van de partij. Richard Tielemans presenteert nog steeds ‘For Ever Green’ en de babbelzieke poetsvrouw Ivette heeft intussen grote baas Mon kunnen overtuigen voor haar eigen kookprogramma: ‘Ivette in de kitchenette’! Maar of dat nu zo een goed idee is… Eddy De Keyser van het verzoekprogramma ‘Bel me, Schrijf me’ krijgt vrij onverwacht nieuws van zijn verre neef uit Zeebrugge, een visser die zijn netten aan de haak gehangen heeft en wel eens op de presentatorstoel wil gaan zitten. Dat lijkt echter niet zijn sterkste kant maar gelukkig heeft hij wel andere talenten. Daarbovenop vertoont de radiostudio ernstige mankementen en als de gecontacteerde vaklui niet komen opdagen, wordt er beroep gedaan op een Poolse vakman. Wanneer die verschijnt vallen de monden open, van een verrassing gesproken! Al deze heerlijke verwikkelingen worden doorspekt met evergreens, oldies en crooners: de hoofdingrediënten van Radio Minerva.

“Viva Minerva” wordt deze zomer dé retrokomedie van ’t stad, en is vanaf 30 juni te zien in de Rode Zaal van het Fakkeltheater te Antwerpen.

Deze voorstelling speelt van 30 juni tot en met 14 augustus  in de Rode Zaal van het Fakkeltheater.

Info & tickets: www.hetachterland.be of www.fakkeltheater.be

Foto: SVH