Musical PRISCILLA, QUEEN OF THE DESERT keert terug in 2024

Delen met je netwerk?

Na een fantastische run afgelopen januari, keert de hitmusical ‘Priscilla, Queen of the Desert’
terug naar Arenberg in januari 2024!

Regisseur en producent Niels de Valk: ‘Zeven voorstellingen in een zo goed als uitverkocht Arenberg smaakten naar meer, zeker bij het zien van de reacties van het publiek. De zaal ontplofte zowat bij de start van elke voorstelling. Omdat we aanvoelden dat de Priscilla bus nog wat extra kilometers kon rijden, hebben we snel besloten om de musical in januari 2024 terug in Arenberg op te voeren. Met dezelfde cast: Brecht Callewaert als transvrouw Bernadette, Jeroen Logghe en Baptiste Vuylsteke bespelen de balans tussen showtime en realtime met finesse. Met live orkest en alle uitbundige kostuums.

De musical, gebaseerd op de cultfilm uit 1994, vertelt het verhaal van drie vrienden die in een bus de Australische woestijn doorkruisen om op hun eindbestemming een dragshow op te voeren. Niet alleen wordt hun vriendschap herhaaldelijke keren op de proef gesteld, ze worden tijdens hun reis ook met een aantal pittige uitdagingen geconfronteerd. Deze ‘feelgood’ musical is gelardeerd met bekende pophits uit de jaren ’80 en ’90 zoals ‘I Will Survive’, ‘Finally’ en ‘Go West’ en kende een groot internationaal succes met versies op West End en Broadway. InTeam Producties bracht ‘Priscilla, Queen of the Desert’ voor het eerst in België. Na het succes van de eerste run in Antwerpen, wordt er dus een vervolg aangebreid.

Info: www.inteam-producties.be of www.arenberg.be

Foto: SVH