KIM DEBRIE enthousiast over nieuwe rol als presentatrice van “Het Schlagerfestival Zomereditie 2023”

Delen met je netwerk?

“Toen ze mij vroegen of ik de presentatie van Het Schlagerfestival Zomereditie op mij wou nemen, heb ik geen seconde getwijfeld. Ik heb al heel wat presentaties gedaan in mijn carrière, maar deze is toch heel bijzonder. Het publiek, de sfeer, de locatie, alles aan dit evenement is uniek en stiekem stond het wel op mijn bucketlist om hier ooit aan mee te mogen werken. Op 15 juli 2023 laat ik de veilige omgeving van de radiostudio voor een avond achter me en trek ik naar het grote podium van de Proximus Pop-Up Arena in het zomerse Middelkerke. Ik kijk er enorm naar uit en ik voel het al kriebelen om de artiesten in stijl aan te kondigen”, klinkt het bij een enthousiaste Kim Debrie. 

Het Schlagerfestival Zomereditie gaat op zaterdag 15 juli 2023 door in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Naast de winnaar van de talentenjacht – de finale gaat door op donderdag 15 juni 2023 – staan ook Christoff, De Romeo’s, Luc Steeno, Jo Vally, Bram & Lennert, Johan Veugelers en Jettie Pallettie op de line-up. Meer info & tickets: www.schlagerfestivalzomer.be

Foto: SVH