NATALIA kondigt derde show aan in Lotto Arena

Delen met je netwerk?

Natalia beloofde van 2023 haar muzikale jaar te maken. En dat lijkt aardig te lukken. Na een succesvolle albumrelease van “Hallelujah to the beat” en de bijhorende theatertournee kan ze vandaag met trots een derde Lotto Arena aankondigen. Ook op vrijdag 24 november zal ze 20 jaar hits brengen in de Antwerpse concertzaal. Tickets zijn meteen in verkoop via www.lotto-arena.be.

De populaire zangeres stond de voorbije 2 decennia met liefst 30 singles in de Ultratop 50. Daarvan dringen 15 nummers de top 10 binnen en 8 ervan halen ook de top 3. Alles opgeteld stond Natalia al 313 weken – omgerekend is dat 6 (!) jaar – in de hitlijsten.

Wie singles zegt, zegt ook albums. Natalia bracht al 9 eigen albums uit. Daarvan haalden 3 albums de eerste plaats in de albumlijsten. Haar laatste album “Hallelujah to the beat” kwam eind april uit en bracht al singles “When you came by” en “Ready for the ride” voort. Zopas lanceerde ze ook de nieuwe single “Mom’s day off” uit haar laatste album.

In november blikt Natalia terug op haar muzikale carrière van twintig jaar. Fans mogen een grootse avond verwachten waar het zal knallen: met al haar grootste hits (Risin’, Boom, I’ve only begun to fight, I want you back,..) en zalige beats. Een feest van de eerste tot de laatste noot.

Foto: SVH