FLORIS DEVOOGHT, JO HENS, DAVID CANTENS, ANNE MIE GILS en LINE ELLEGIERS schitteren in “Tot Altijd”

Delen met je netwerk?

Enkele maanden geleden kondigde AuFond Producties de opvolger aan van THE BROKEN CIRCLE BREAKDOWN. In februari 2024 brengen ze TOT ALTIJD voor het eerst naar het theater in een gloednieuwe muziektheatervoorstelling. Manu Jacobs en Timo Descamps staan in voor het script en Sam Verhoeven kruipt in de muzikale pen. Vandaag maakt de producent bekend wie de hoofdrollen zal spelen in de muziektheaterversie van deze Vlaamse kaskraker: Jo Hens, David Cantens, Anne Mie Gils, Line Ellegiers en Floris Devooght. 

TOT ALTIJD brengt een stuk gevoelige Belgische geschiedenis over Mario Verstraete. Hij speelde een belangrijke rol in het tot stand komen van de euthanasiewet. Een debat dat vandaag nog steeds gevoerd wordt.Deze succesvolle film van Nic Balthazar en EyeWorks kwam in 2012 in de Vlaamse zalen met o.a. Koen De Graeve en Geert Van Rampelberg.

TOT ALTIJD vertelt het verhaal van Mario Verstraete, de eerste niet-terminale euthanasiepatiënt in België. Mario heeft alles om gelukkig over te zijn, tot de harde diagnose van MS zijn leven in één adem overhoophaalt. Omringd door vrienden en familie probeert Mario alles uit het leven te halen wat er nog in zit. Wanneer hij echter besluit om te vechten voor zijn recht op waardig sterven, worden al Mario’s relaties zwaar op de proef gesteld.

TOT ALTIJD is te zien in de Rode Zaal van het Fakkeltheater vanaf 15 februari 2024. 

Info en tickets: www.aufondproducties.be 

Foto: SVH