ELS DE SCHEPPER stelt nieuw boek voor

Delen met je netwerk?

Vandaag werd het nieuwe boek van Els De Schepper “Wat doe ik hier?” officieel voorgesteld. De leading lady van de Vlaamse comedy presenteerde haar nieuwe boek op een wel zeer aparte locatie: een tankstation langs de E17. “Wat doe ik hier?” leek meteen een zeer treffende titel voor Els’ nieuw boek.

Cabaratière, musicalactrice, zangeres, schrijfster, kunstenares, … De artiest in Els De Schepper kent talloze dimensies. Vandaag werd de schrijfster in Els aangewend om meer te vertellen over haar nieuwste boek: “Wat doe ik hier?”.

De aankondiging van het boek gebeurde op een bijzondere plaats: een tankstation langs de E17. Een locatie die niet toevallig gekozen is, aldus Els De Schepper. “Ik kom graag in benzinestations om te kijken naar de mensen. Het leven is in zekere zin zoals een benzinestation. In beide gevallen zie je mensen van alle slag langskomen, … Mensen stoppen er op weg naar hun volgende bestemming.”

In het boek stelt Els verschillende levensvragen. Wat doe ik hier? Waarom leef ik? Welke weg bewandel ik? “Het leven is zo simpel, dat we het wellicht nooit ten volle zullen begrijpen. Maar we kunnen er wel naar streven”, vertelt Els. Over die nooit eindigende ontdekkingsreis gaat het in “Wat doe ik hier?”. Het is een invitatie om de zaken op een andere manier te bekijken. Klaar is het boek nog niet, de cabaretière is nog volop aan het schrijven maar wie wil kan zich nu al verzekeren van een exemplaar. Het boek verschijnt op 4 oktober maar vooruitbestellen is mogelijk. Meer info en pre-orders via www.elsdeschepper.com.

Eerder dit jaar raakte bekend dat Els ook opnieuw op tournee gaat. Haar show die dezelfde titel draagt, “Wat doe ik hier?”, wordt een hilarische talkshow on the road. Tijdens de voorstelling nodigt ze telkens een andere bekende gast uit om existentiële vragen te bespreken met een lach en een traan. Meer info over de theatertour en andere projecten van Els: www.elsdeschepper.com 

Foto: SVH