Zie foto’s. MARGRIET HERMANS krijgt Golden Lifetime Award

Delen met je netwerk?

Gisteravond werden voor de 18e maal de “Golden Lifetime Awards” uitgereikt. In aanwezigheid van haar showbizzcollega’s heeft Margriet Hermans in het CC Gasthuiskapel in Aarschot een “Golden Lifetime Award” voor het Nederlandstalige lied gekregen. Bekijk hier het fotoverslag!

De “Carrièreprijs” ging naar de zanger, pianist, componist en tekstschrijver Ignace Baert en de pas overleden Juul Kabas kreeg een “Postume Award”. Deze trofee werd in ontvangst genomen door zijn broer Marc Dex. Dit jaar reikte de organisatie voor het eerst een “Special Award” uit aan een verdienstelijk persoon die het Nederlandstalige lied hoog in het vandaal draagt. Deze award ging naar de gewezen Radio 2-producer Ro Burms. De presentatie was in handen van Marc Pinte en de Prins Juniorband zorgde voor de muzikale ondersteuning.

Foto: SVH

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *