Zie foto’s. Première AANGESPOELD in Theater Elckerlyc in Antwerpen

Delen met je netwerk?

Donderdagavond vond in Theater Elckerlyc in Antwerpen de première plaats van “Aangespoeld” een komisch theaterstuk met in de hoofdrol onder anderen Peter Thyssen, Sven De Ridder, Jasmine Jaspers, Nele Goossens, Brik Van Dyck en Juan Gerlo. Op de rode loper verscheen heel wat bekend volk. Bekijk hier het fotoverslag!

Vijf schipbreukelingen spoelen compleet uitgeput aan op een onbewoond eiland ergens in the middle of nowhere. Geraken ze hier ooit nog weg of zullen ze de rest van hun dagen samen moeten doorbrengen, vergeten door de rest van de wereld? Dan ontdekken ze dat er toch nog iemand op hun eiland woont: Robby, een verwilderde zonderling die allesbehalve blij is met zijn nieuwe buren.

‘Aangespoeld’ van De Sven De Ridder Company speelt nog tot en met 20 augustus in Theater Elckerlyc in Antwerpen.

Info & tickets: www.svenderiddercompany.be

Foto: SVH