MATHIAS VERGELS, MAKSIM, GUY SWINNEN én GERS PARDOEL vind je deze week op de gratis Radio2 Parkies-concerten

Delen met je netwerk?

Sandrine Van Handenhove en Cocojr. snijden met Truephonic, nu maandagavond 17 juli 2023 de derde week van de gratis Radio2 Parkies-concerten aan in Waregem. Diezelfde avond kan je Knokke-Heist terecht voor het Elton John-tribute van Rocket Guy. Op dinsdag 18 juli 2023 kan je in Torhout terecht voor ABB4U, speelt Truephonic in De Haan, vind je Rocket Guy in Sint-Niklaas én staan Karen Damen én de populaire 80’s coverband Top Guns van haar man Antony Van der Wee, Sean Dhondt én John Miles Jr. in Genk. Op woensdag 19 juli 2023 kan je in Deinze op de Radio2 Parkies-concerten gaan kijken naar ABBA4U, speelt MAKSIM in Blankenberge, Rocket Guy een Elton John-tribute in Maasmechelen en staan Karen Damen en Top Guns in Vilvoorde. Donderdagavond vind je Soulbrothers (Light) in Roeselare, Karen Damen en Top Guns in Sint-Truiden, MAKSIM in Beringen, Rocket Guy in Edegem en maakt Mathias Vergels met Het Goede Voorbeeld in Middelkerke opnieuw zijn opwachting op het Radio2 Parkies-podium. Met heel wat eigen nummers, waaronder zijn nieuwste single ‘Te Mooi Om Waar Te Zijn keert Mathias terug naar het festival waar hij een paar jaar geleden al succesvol debuteerde. Heb je nog geen plannen op onze nationale feestdag, dan kan je vrijdag 21 juni 2023 gaan kijken naar ABBA4U in Zonnebeke, de Guy Swinnen Band in Maldegem, Karen Damen en Top Guns in Maaseik en Gers Pardoelin Hamont-Achel. Meer info over de artiesten, de komende optredens en de locaties vind je op www.parkies.be

Foto: SVH