Nieuwe single voor BOBBY PRINS – “Niet Van De Jongste Meer”

Delen met je netwerk?

Bobby Prins is een monument in de Vlaamse showbizz die ook in Nederland nog steeds enorm succesvol is. Zijn agenda staat steevast volgeboekt en zijn cd-albums verkopen al jarenlang als zoete broodjes. Dit jaar viert Bobby zijn 60 jarige carrière met een fantastisch nieuw album. Op het album staan 12 nummers waarvan de titelsong “Niet Van De Jongste Meer” als eerste single gelanceerd word. De Nederlandse versie van “On This Night Of A Thousand Stars” uit 1976 werd door tekstschrijver Dennie Damaro omgetoverd tot “Niet Van De Jongste Meer”. Een tekst en lied waarin Bobby zich meteen kon vinden en ook enorm in gelooft. Hopelijk worden zijn nieuwe single en album gesmaakt en mogen zijn fans nog lang genieten van zijn uniek en warm stemgeluid. Om de nieuwe single te ondersteunen zal door het team van Krijn Jonckheere een professionele videoclip gemaakt worden die weldra te zien zal zijn op de gekende muziekzenders.

Release: 21/07/2023

Foto: SVH