Nieuwe single voor YVAN GUILINI – “Fata Morgana”

Delen met je netwerk?

Op 77-jarige leeftijd gaat Yvan Guilini eindelijk voor dance!  ‘Fata Morgana’. Een ijzersterke commercial dance track gecombineerd met een ijzersterke videoclip met internationale uitstraling . Een nieuwe sound, een nieuwe stijl van muziek. East meets West! Een typisch sound uit het Oosten in combinatie met een Spaanse gitaar en een simpele maar ijzersterke gimmick. De prachtige melodie gecreëerd door Yvan Guilini met een perfecte dansbeat.

Yvan Guilini, Belgische artiest, componist, producer, beroemd om zijn prachtige melodieën recht uit het hart en zijn instrumentale wereldhit ‘Winter Memories’.  Zijn laatste albumMusic Forever’ haalde de hitlijsten in België maar ook in het buitenland werden deze songs werden in verschillende landen gesmaakt en op de radio gedraaid in o.a. Scandinavië, Azië, Australië, UK en zelfs in Rusland.

Yvan Guilini componeerde meer dan 150 liedjes in verschillende stijlen, gaande van jazz tot romantische muziek, maar ook een tango of een bossa nova en zelfs klassiek behoren tot zijn repertoire. Op Spotify vind je meer dan 4 albums met een diversiteit aan stijlen. En nu gaat hij eindelijk voor dance. ‘Fata Morgana’ wordt uitgebracht op het dancelabel Game Records van zijn dochter Carolina Guilini. Eindelijk ontmoet vader z’n dochter in de stijl van muziek “Dance”!

Foto: SVH