Nieuwe single voor 4TACT – ‘Samen Oep Vakantie’

Delen met je netwerk?

4TACT, de populaire humoristische Antwerpse groep gekend van ‘De Strangers Tribjoet Show’, heeft naast hun gesmaakte hommage-repertoire ook al drie eigen singles uit: ‘Geft Ons Een Spuitje’, ‘Antwaarpe Wereldstad’ en ‘Lot Ons Dansen’. Deze zomer is het tijd voor de vierde single met de veelbelovende titel: ‘Samen Oep Vakantie’.

De mannen van 4TACT vertrokken -inderdaad- samen op vakantie… en dat hebben ze geweten in ’t zuiden! Alle wederwaardigheden werden door de heren van 4TACT neergepend in een hilarische tekst. Naar goede Strangers traditie is het nummer natuurlijk gebaseerd op een bekende hit. In het geval van het zomerse ‘Samen Oep Vakantie’ is deze eer weggelegd voor dé zomerhit van Belle Perez ‘El Mundo Bailando’.

4TACT heeft als Antwerpse Tribjoet band als doel het repertoire van De Strangers nieuw leven in te blazen, en wil de traditie van hun legendarische helden met respect verderzetten. Om zo een lach op iedereens gezicht te toveren, ja, ook op het gezicht van die van de parking! De zomerse meezinger ‘Samen Oep Vakantie’ laat zien dat 4TACT daar met glans in slaagt. 

‘Samen Oep Vakantie’ van 4TACT is vanaf 21 juli beschikbaar via alle bekende muziekplatformen.

Foto: buzzardmusic