20 bekende Vlamingen in nieuw seizoen DE VERRADERS op VTM

Delen met je netwerk?

Schuilt er een Verrader in Walter De Donder, Klaasje Meijer, Martine Jonckheere, Nora Gharib, Andy Peelman, Aagje Vanwalleghem, Elodie Gabias, Hans Van Alphen of Hendrik Vos?

20 bekende Vlamingen laten zich binnenkort van hun meest duistere kant zien in het nieuwe seizoen van De Verraders bij VTM. De eerste 9 deelnemers zijn alvast bekend en daarin prijken enkele verrassende namen. Burgemeester Walter De Donder, zangeres Klaasje Meijer, actrice Martine Jonckheere, televisiegezicht Nora Gharib, ex-turnster Aagje Vanwalleghem, influencer Elodie Gabias, ex-atleet Hans Van Alphen, televisiegezicht Andy Peelman en politicoloog Hendrik Vos geven vuil spel vrij spel en proberen de drie verraders uit de groep te halen. Of schuilt er een verrader in één van hen?

De start van De Verraders was vorig jaar een schot in de roos bij VTM. Maar liefst 1.150.000 kijkers* – goed voor gemiddeld 38,3% marktaandeel – volgden de intriges van alle bondgenoten en verraders Walter Damen, Jamie-Lee Six en Loïc van Impe. In het tweede seizoen duidt host Staf Coppens in een mysterieus kasteel opnieuw drie bekende verraders aan die zo lang mogelijk onder de radar moeten blijven. Samen met de 17 bondgenoten spelen ze een spel vol leugens, manipulatie en verdachtmakingen. Aan de bondgenoten om de verraders uit de groep te halen… voor ze zelf door hen worden ‘vermoord’. 

De Verraders is dit najaar bij VTM te zien, de precieze startdatum wordt later bekendgemaakt. De andere bekende Vlamingen die samen met Walter, Martine, Klaasje, Andy, Nora, Elodie, Aagje, Hans en Hendrik het spel zullen spelen, treden binnenkort uit de schaduw. In de eerste aflevering zal duidelijk worden welke drie uit de groep van twintig door Staf Coppens als verraders worden aangeduid…

Foto: SVH