MICROMIX in De Limburghal met DJ PAT KRIMSON en LOREDANA

Delen met je netwerk?

Op woensdag 18 oktober vindt de 16e editie van Micromix plaats in De Limburghal! Er zijn optredens van Jaap Reesema, Koda, Pauline, Loredana en DJ Pat Krimson.

Met vier nummer 1 hits en het nieuwe album ‘Als Je Voor Me Staat’ onder de arm staat de populaire Nederlandse zanger en songwriter JAAP REESEMA met zijn LIVE SHOW 2023 klaar om 75 minuten lang jullie harten te veroveren. Met oa. ‘Kom Wat Dichterbij’, ‘Ellie’, ‘Nu Wij Niet Meer Praten’, ‘Mijn Kleine Presidentje’ en ‘Code Rood’ sloten fans zijn muziek in hun hart. Met zijn nieuw album en tevens ook nieuwste single ‘Als Je Voor Me Staat’ wordt die wederzijdse liefde alleen maar groter. Op de nummers komt de warme en herkenbare stem van Jaap goed naar voren en is er de juiste balans tussen prachtige ballads en uptempo songs.

Jonach Van Den Berghe en Youssri Mejdoubi zijn twee vrienden die elkaar leerden kennen op een school voor jongeren met een zintuiglijke beperking en met autismespectrumstoornissen. Ze kwamen op deze school terecht omdat ze allebei blind zijn. Al snel ontdekten ze dat ze een gedeelde passie voor muziek hadden. In 2012 besloten ze deel te nemen aan ‘Belgium’s Got Talent’ met een finaleplaats als gevolg. Onder de naam KODA brachten ze hun eerste album uit: ‘Omdat het juist is’. Deze 2 straffe, talentvolle gasten weten hoe ze het publiek aan het dansen moeten krijgen! 

De Lommelse PAULINE maakte haar grote droom waar door het televisieprogramma ‘REGI Academy’ te winnen, dook samen met Regi de studio in voor de singles ‘Duizend Sterren’ en ‘Lost Without You’, schitterde naast op talloze podia in Vlaanderen ook al in het grootse Sportpaleis. Daarmee maakt Pauline het nu ook solo helemaal waar, met als kers op de taart haar allereerste solosingle ‘Uit Mijn Hoofd’. Pauline is van kinds af aan gebeten door muziek en is met haar unieke stemgeluid en ravissante uitstraling een rijzende ster in de Vlaamse muziekwereld. Ze pakt met haar stem elk publiek in en maakt van elk optreden een meer dan geslaagd feest.

LOREDANA kennen xe allemaal al meer dan 10 jaar als de frontzangeres van 2Fabiola. Dat ze ook solo aan de slag kan, bewees ze als ridder tijdens haar deelname aan The Masked Singer. In het voorjaar van 2022 genoten we van haar deelname aan VTM programma ‘Liefde voor Muziek‘, waar ze samen met haar partner en manager Pat Krimson onder ‘2 Fabiola’ nummers coverde. Ook 2023 belooft een druk muzikaal jaar boordevol nieuwe muziek te worden.

​Deze editie kozen we voor DJ PAT KRIMSON aka Patrick Claesen om als afsluiter de Limburghal in vuur en vlam te zetten. Wekelijks is hij ‘on the road’ als DJ … en zijn populariteit is nooit groter geweest. GET READY FOR A PARTY!!

​Iedereen is welkom om van 19u tot 23 (deuren open om 18u00) te komen genieten van een show boordevol ambiance en entertainment. Mis dit feestje niet …

Info & tickets: www.micromix.be 

Foto: SVH