CAMILLE – Magie (nieuw album en nieuwe single)

Delen met je netwerk?

CAMILLE is dé populairste artieste van het moment. De jonge popster scoorde al de ene hit na de andere met onder andere ‘Vuurwerk’, ‘Diamant’, ’Geen Tranen Meer Over’ en ‘In De Regen’. Momenteel scheert ze ook hoge toppen met haar single ’Rihanna’. Zowel haar debuutalbum ‘Vuurwerk’ als haar tweede album ‘SOS’ stonden al na één week meteen op nummer 1 in de Album Ultratop Charts. ’SOS’ is zelfs al een jaar niet meer weg te slaan uit de top 10 en is intussen goed voor bijna 40 miljoen streams én dubbel platina. Er werden ook maar liefst 125.000 tickets verkocht voor haar SOS-tour in de Lotto Arena en in de theaters in Vlaanderen. En vandaag, vrijdag 25 augustus, komt CAMILLE met haar derde, straffe album ‘Magie’.

Op het album staan 12 nummers, waaronder haar nieuwe single ‘Magie’. Vanavond, vrijdag 25 augustus, om 17.00 uur lanceert CAMILLE de videoclip ervan op haar YouTube-kanaal. En om 20.30 uur brengt de popster de nieuwe single in primeur in de uitzending van het legendarische Tien Om Te Zien. CAMILLE schreef alle nummers op haar nieuwe album samen met de Nederlandse songwriters Paul Sinha en Adriaan Persons. Natuurlijk mocht haar grote hit ‘Rihanna’ niet ontbreken op ‘Magie’. Met meer dan 2,5 miljoen streams, bijna 2 miljoen views voor haar videoclip en een immens populair dansje, veroverde CAMILLE dé zomer van 2023 met deze song.

CAMILLE stelt ‘Magie’ voor in het Sportpaleis op zaterdag 4 en zondag 5 mei 2024.

Foto: SVH