ROBBY LONGO viert 10 jaar carrière met nieuwe single ‘The Ride’

Delen met je netwerk?

Robby Longo is zonder twijfel Vlaanderens bekendste countryzanger. 

Dit jaar viert hij 10 jaar carrière met de nieuwe single ‘The Ride’, een eigentijdse poppy country tune, en een uniek concert met de beste songs uit zijn carrière onder de titel ‘Robby Longo in concert – Music from Nashville’ in CC Zwanenberg in Heist op den Berg.

Sinds zijn finaleplaats in ‘The Voice van Vlaanderen’, hij werd 2de in 2012, bracht Robby 3 Ultratop Top 10 albums uit en werd hij genomineerd voor talrijke muziekprijzen, waaronder Radio 2 Zomerhit en de MIA’s.

Voor Robby wordt het sowieso een bijzonder najaar, want hij trouwt in september met zijn grote liefde Melissa.

‘The Ride’, de nieuwe single van Robby Longo, verschijnt op RL Records en kan u vanaf 25/8 beluisteren op alle grote streamingplatformen.

Foto: SVH