Zie foto’s. K3 opent expo in Wijnegem Shop Eat Enjoy

Delen met je netwerk?

Vanmorgen kreeg het Wijnegem Shop Eat Enjoy hoog bezoek. Niemand minder dan K3 kwam langs in het bekende Wijnegemse winkelcentrum om hun K3 Expo te openen. Bekijk hier het fotoverslag!

De expo toont een overzicht van de meest memorabele outfits die K3 heeft gedragen gedurende de afgelopen 25 jaar. Van het allereerste jurkje tot aan de nieuwste glitterpakjes, alles zal te bewonderen zijn. Uiteraard is er bijzondere aandacht voor het iconische regenboogpakje in de verschillende varianten, dat intussen over verschillende generaties uitgegroeid is tot een ware klassieker en symbool staat voor de vrolijkheid en tijdloze muziek van K3. Ook alle covers van de albums die de afgelopen 25 jaar werden uitgebracht, zijn te zien.

Niet alleen is deze expo een feest voor het oog, maar er is ook interactie mogelijk voor bezoekers. Via een online quiz kunnen zij langs verschillende locaties in Wijnegem Shop Eat Enjoy navigeren en vragen beantwoorden die gerelateerd zijn aan K3. Er zijn ook leuke prijzen te winnen. Jong en oud kunnen de expo gratis komen bewonderen t.e.m. 7 oktober.

Wijnegem Shop Eat Enjoy
Turnhoutsebaan 5, 2110 Wijnegem

Foto: SVH